Background

Lunch

Vår lunch består av en Dagens Rätt, en stående Vegetarisk för veckan och ett urval av Napolitanska pizzor. Utöver de erbjuder vi också 3 sorters sallader samt vår All day breakfast meny. Till lunchen ingår också dryck, färsk vedugnsbakat bröd, salladsbuffé och kaffe samt småkakor.

Pizza

Vår pizza bakas enligt klassisk Napolitanska konst och regelverk. Råvarorna kommer från Napoli regionen och är geografiskt skyddade av EU. Dessa fina produkter förädlas sedan i en likta vedeldad stenugn. Vårt urval av ved består av björkved som produceras lokalt.

A la Carte

På vår A la Carte Meny hittar ni klassiska rätter i moderna tolkningar gjorda av våra kockar. Maten är vällagad och gjord helt från grunden.

Brunch

Under helger kör vi ett Brunchkoncept där ni hittar världskända typrätter i moderna tolkningar där vi respektfullt har brutit de oskrivna kulinariska reglerna

Background

Matsedel v.38

Veckans Pizza

Tonnato

mozzarella, crème fraiche, parmigiano-reggiano, fläskfärs, ruccola, kapris och tonfiskdressing (Eu)

Dagens Fångst

Måndag – Fredag

dagens fisk inropad vid Smögens fiskauktioner serveras med kökets val av färsk sås & potatis samt anpassade tillbehör (Sv)

MÅNDAG

Grillat Kycklinglår

serveras med äppelchutney, basmatiris, curry- och timjansås (Sv)

TISDAG

Revbensspjäll

gav kalv serveras med bbq-sås, coleslaw och rostad potatishalvor (Eu)

ONSDAG

Cevapcici

serveras med kajmak, ajvar, basmatiris, sidosallad och pitabröd (Sv)

TORSDAG

Boeuf Bourguignon

gjord av ytterlår serveras med blancherad broccoli och potatismos (Sv)

FREDAG

Ballotine

av hel kyckling fylld med örter och västerbottenost serveras med bakad lök, rödvinssås och ugnsrostad potatis (Sv)

Veckans Vegetariska

Färsk Spaghetti med Ruccolapesto

serveras med med rostad tomatsås, valnötter och parmigiano-reggiano (Eu)

*Elma – All Day Dine arbetar endast med certifierad fisk- & skaldjur