Background

Lunch

Vår lunch består av en Dagens Rätt, en stående Vegetarisk för veckan och ett urval av Napolitanska pizzor. Utöver de erbjuder vi också 3 sorters sallader samt vår All day breakfast meny. Till lunchen ingår också dryck, färsk vedugnsbakat bröd, salladsbuffé och kaffe samt småkakor.

Pizza

Vår pizza bakas enligt klassisk Napolitanska konst och regelverk. Råvarorna kommer från Napoli regionen och är geografiskt skyddade av EU. Dessa fina produkter förädlas sedan i en likta vedeldad stenugn. Vårt urval av ved består av björkved som produceras lokalt.

A la Carte

På vår A la Carte Meny hittar ni klassiska rätter i moderna tolkningar gjorda av våra kockar. Maten är vällagad och gjord helt från grunden.

Brunch

Under helger kör vi ett Brunchkoncept där ni hittar världskända typrätter i moderna tolkningar där vi respektfullt har brutit de oskrivna kulinariska reglerna

Background

Matsedel v.44

Veckans Pizza

Rödbetsgravad Laxl

creme fraiche, mozzarella, parmigiano-reggiano, kapris, gullök, mangold och citron (Sv)

Dagens Fångst

Måndag – Fredag

dagens fisk inropad vid Smögens fiskauktioner serveras med kökets val av färsk sås & potatis samt anpassade tillbehör (Sv)

MÅNDAG

Helstekt Pepparkotlettrad

serveras med jordärtskockapurë, rödvinsås och råstekt potatis (Sv)

TISDAG

Köttbullar

serveras med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och potatismos (Sv)

ONSDAG

Ragu Genovese

högrevsbolognese serveras med färsk spaghetti och parmigiano-reggiano (Sv)

TORSDAG

Wallenbergare

serveras med rårörda lingon, gröna ärtor, skirat smör och potatismos (Eu)

FREDAG

Fläsknoisette

serveras med handskalade räkor, blomkål, bearnaisesås och rödvinsås (Eu)

Veckans Vegetariska

Falafel

serveras med tomatsallad, myntadressing, stektris och vedugnsbakat pitabröd (Sv)

*Elma – All Day Dine arbetar endast med certifierad fisk- & skaldjur