Background

Om oss

Samarbeten

Feskarn

Lokal fiskhandlare med lång erfarenhet och djupgående kunskap. Genom dem får vi lyxen att arbeta med absolut högsta kvalitet på fisk och skaldjur varje dag. Besök dem gärna i Saluhallen eller Gottsunda Centrum, Uppsala.

Menigo och Färskvaruhallen

Vår huvudleverantör, Menigo, har ett nära samarbete med en rad olika producenter runt om i Sverige och Europa. De erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsråvaror som passar våran verksamhet perfekt.

Ostboden

Familjedrivet företag med stor expertis på ost, charkuterier och andra delikatesser av hög kvalitet. I Uppsala besöker du dem i Saluhallen, granne med Feskarn. ett måste för vilken uppsalabo som helst.

Leijon Bageri

Hos Uppsalas, eller kanske Sveriges, skickligaste bagerska hämtar vi allt vårt matbröd som vi inte bakar själva. Du hittar deras butiker i Salabacke, Svava gallerian eller vägg i vägg med oss i Rosendal.

Ekeby

Uppsalas ledande kockutbildning. Vi älskar allt vad gäller mat och då många av oss har tidigare kopplingar till utbildningen faller det naturligt för oss att fortsätta föra kunskapen vidare till nästa generations kockar. Ett samarbete vi är mycket tacksamma och stolta över. Är ni nyfikna på vad framtidens yrkeskår kan komma erbjuda, kan ni besöka deras skolrestaurang vid Ekeby Bruk.